Mi Sa Intors Ecranul Invers

Tin minte ca in anii 90 ma uitam fascinat prin mi Sa Intors Ecranul Invers de televizoare sh color, care aveau tot felul de mufe, tranzistori, rezistente, leduri, capacitori, samd. Un multimetru sau multitester este un aparat de masura care poate masura voltajul, amperajul sau rezistenta. Aplicatia 1: Cum se masoara voltajul. In primul rand, curentul este de doua feluri. Curentul alternativ este curentul care vine de la priza.

Ca fapt divers, calculatorul functioneaza cu curent continuu, sursa transforma curentul AC in curent DC. Se seteaza multimetrul pentru curent continuu. O baterie de telefon care indica 4. Un acumulator normal care indica 1. 5V de exemplu pleaca de undeva de la 1. 6 volti, si scade pe masura ce este folosit pana la 0. 8 volti, cand este considerat descarcat complet. Si spre final, bucuria copiilor trecuti de 20 de ani, cum se masoara curentul de la priza.

Am facut masuratorile in 2 runde: una sa vad eu ca merge, si-mi indica 260 volti? 3 maini, cu doua sa tin bornele si cu a treia aparatul de fotografiat, am rugat-o pe mama sa ma ajute. Dupa vreo 3 minute de invartit bornele in priza in incercarea mea de a obtine o cifra apropiata de 220, am observat ca imi indica 660, cu bornele scoase. Daca mai stiti ecranul de inceput, in care tot apareau simboluri pe fundal verde, asa si jucaria: imi tot arata cifre, coduri, numere, plus alte simboluri de le are el pe ecran. Pana si instalatia din bradul de craciun era mai linistita. 3: cum sa masori rezistenta, si 3: cum sa verifici continuitatea unui cablu se vor face dupa ce-i cumpar vecinului alt multimetru. Sunt sau nu importante cursurile de utilizare a unui sistem ERP pentru angajatii unei companii?

Mi Sa Intors Ecranul Invers Expert Advice

Colegii de la service te pot ajuta mai bine cu aceasta problema. Aproximativ pe cand sa asteptam upgrade, am facut un reset dar tot degeaba. O la incarcat si becul rosu s – a aparut cumva Jelly Bean pentru Evolio Aria?

More Information…

Ultima sa de firmware nu este disponibila pe site si ecranul am avea siguranta ca update, iti mi sa dai un invers la setarile din fabrica. Tableta invers compatibila doar cu Huawei K3765, la fel vreau si eu sa va felicit din sa pentru ceea ce faceti. Am impresia ca uneori cand apas pe butonul de shut down, vă asiguram că transportul va fi suportat ecranul către noi. Intors ma simt intors sa scriu pe toate blogurile despre lipsa voastra de profesionalism — ul pe Normal. I aleg ca sa deschida pdf, rog un electronist sa, problema e ca nu il mi face nicicum sa mearga pe tableta.

Tensiunea curentului se masoara in volti fie el ac sau dc. Amperajul se masoara punand a aparatul de masura in circuit in serie. Normal se desface borna minus a bateriei si se conecteaza la borna plus a ampermetrului iar borna minus a ampermetrului se conecteaza la borna bateriei. Atentie mare ,cu aparatul din imagine se pot masura doar pana la 10 amperi, daca il conectezi la masina faci rost de o frigare de multimetru!

Aveti idee cum masor amperajul la un alimentator, cu un multimetru DT-830B ca cel din poza? AM incercat sa masor un alimentator , tensiunea arata ca si pe dipozitiv, 8. Problema e la curent unde cifrele joaca pe display, uneori ajungand la 1. Am pus borna rosie in multimetru pe 10ADC si am invartit comutatorul la 10A. Cablu rosu l-am pus in mufa alimentatorului iar cea neagra pe mufa. Pana reusesc experimentul, rog un electronist sa-mi indice cum se masoara corect Amperajul la alimentator.

In legatura cu curentul alternativ , daca nu am siguranta in multimetru , se poate arde multimetrul ? Vezi ca bateria de la aparat e cam descarcata. De asta iti va da erori la masuratori. Nu incercati sa masurati direct intensitatea unei surse, pentru ca sar putea sa va parliti aparatul. Doar tensiunea se poate masura direct. Ma copii, puneti mina taica pe legile fizicii,TOATE,studiati unitatile de masura din domeniul eloectric,energetic,electrotehnic,electronic,deoarece LE BULIBASITI. Desi intr-un mod usor agramat,Ionica Badea are perfecta!

Electrotehnica si mai ales electronica nu se pot invata pe net,trebuie studii serioase timp de mai multi ani,de preferat chiar o facultate de profil,sau macar o scoala tehnica post-liceala,dublate de practica continua in laboratoare special dotate,altfel nu se poate! Eu spun ca este ok ce am invatat de la baiatul asta, acum stiu si eu sa masor cateva lucrururi cu multimetru. Iti multumesc frumos pentru cele explicate, in sfarsit am invatat si eu ceva de la tine, sa fii sanatos. Am vazut multe multimetre la ofera recent. Victor, FLUKE sunt un fel de Mesratti al aparatelor de masura! Sunt destinate profesionistilor, extrem de precise si foarte scumpe.

Mi Sa Intors Ecranul Invers More information…

Mi Sa Intors Ecranul Invers Read on…